VoldaVGS > Framsida > Informasjon om koronavirus > Informasjon- information – 14 mars

Informasjon- information – 14 mars

Informasjon / Information

NB! Vi oppdaga at brevet som vart sendt ut til føresette og det som først vart publisert her hadde feil telefonnummer til sentralbordet til skulen. Rett nummer er 71 28 23 00

Skulen har no sendt informasjonsbrev til alle føresette til elevane ved skulen. Brevet finn du i høgremargen. Vi vil fortløpande publisere meir detaljerte informasjonsskriv på heimesida vår, knytt til plan for læringsarbeidet mv. Vi voner desse skriva til saman skal gjere det mogleg for elevar og føresette å orientere seg om det som skal skje framover.  Vi voner at det meste som dekkjer det aller mest prekære vil vere publisert innan i morgon kveld, søndag 15.3».

The school has now sent a letter of information to all parents and guardians of the students. We will publish more detailed information about plans for the school work in times to come on our website. We hope that this information will make it possible for students and parents to know what arrangements will be made during the following days and weeks. The most urgent information will hopefully be published within tomorrow evening, Sunday 15 March.