Ungdataundersøkinga

I veke 10 svarar elevane  ved Volda vgs. på årets Ungdataundersøking.  Dette vert tredje gongen vi  deltek i denne undersøkinga, vi har tidlegare vore med i 2013 og 2017.

Undersøkinga vert gjort samstundes både på ungdomsskular og vidaregåande skular, og med eitt unntak er alle kommunane på Søre Sunnmøre med samstundes.

Sølv til herrelaget i volley-NM

I helga spelte Volda vidaregåande skule volleyball-NM for skulelag i Bodø. Herrelaget gjekk heilt til finalen og fekk sølv. Damelaget enda på ein flott 9.-plass.

Innsøking skuleåret 2019-2020

Det nærmar seg søknadsfrist for innsøking til skuleplass for skuleåret 2019-2020, og vi ynskjer i samband med det å minne om fristen.

Du kan lese meir om dette og om aktuelle utdanningsprogram på http://www.vilbli.no/

Maurtua Escape - Volda sitt fyrste "Escape Room"

Elevar og lærarar ved Volda vidaregåande skule har laga Volda sitt fyrste "Escape Room"

Orienteringsmøte for føresette til 10.klassingar

Vi vil med dette ønske føresette til 10.klassingar hjarteleg velkomne til orienteringsmøte om vidaregåande opplæring og utdanningstilbod, onsdag 16.januar 2019, klokka 19.30 i Festsalen, øvre bygg (gymnasbygget).

Fagval for skuleåret 2019-2020

Alle elevar på Vg1 og Vg2 skal levere inn fagval for neste skuleår innan 13. februar. Sjå skjema ved å følgje lenkja nedanfor. Er du usikker på kva val du skal ta så vert det fagvalsinformasjon 29. januar i realfagsavdelinga.

Undervisningsevalueringa 2018-19

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skular i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skuleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Prøveval hausten 2018

Alle elevar på Vg1 og Vg2 skal levere inn prøveval for neste skuleår innan 28. november. Sjå skjema ved å følgje lenkja nedanfor.

Orienteringsmøte for føresette Vg2 - 2018/2019

Vi inviterer med dette til orienteringsmøte for foreldre og føresette til Vg2-elevar skuleåret 2018-2019,

I Festsalen, Måndag 17. september klokka 19:00

Vel møtt!

Møte for føresette Vg1 - skuleåret 2018-2019

Onsdag 12. september klokka 19:00 vert det møte for føresette til elevar på Vg1, i Festsalen på skulen.

Vi ynskjer alle hjarteleg velkomne!