Volda vidaregåande skule har fått nytt telefonnummer

Det nye nummeret er: 71 28 23 00

Malin vann Doktalent

MalinKvamme

Malin Nordby Kvamme vann konkurransen DokTalent på Dokfilm 2017

Filmen "Bondeliv i havgapet" vann konkurransen Doktalent onsdag. Dermed vart det heimesiger for Volda-elev Malin Nordby Kvamme.

To Volda-elevar i semifinalar i Norske Talenter

- Det er spennande å sjå korleis ein så stor produksjon fungerer, seier Bendik Hustadnes. Han er ein av våre to musikkelevar som står på scena i semifinalane i «Norske Talenter» på TV2.

Ungdata-undersøkinga 2017

På oppdrag frå Volda kommune gjennomfører forskingsinstituttet NOVA ved Høgskulen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region midt-Norge (KoRus Midt-Norge) ei spørjeundersøking blant ungdomane i kommunen. Formålet er å kartleggje ulike sider ved livsstilen og levekåra til ungdom. Resultata frå undersøkinga vil kunne danne grunnlag for ungdomspolitikken og det førebyggjande arbeidet retta mot ungdom i Volda kommune. Data frå undersøkinga vil også kunne verte brukte i forskings- og utviklingsprosjekt der målet er å få ny kunnskap om oppvekstvilkåra til ungdom.

MK-elevar vann gjeve prisar på filmfestival

Lisa Bendal, Thea Berge Baastad og Silje Birkhol i 2MK1 laga dokumentarfilmen "Hjartebarn" i haust. Blant over 40 innsendte bidrag til Sogndal filmfestival vann dei prisen for både beste
dokumentar og beste film. Festivalen hadde gallakveld i går og er omtala på NRK Sogn og fjordane sine nettsider: https://www.nrk.no/sognogfjordane/desse-vann-prisar-pa-sogndal-filmfestival-1.13441968.

Orienteringsmøte for føresette til 10.klassingar

Vi vil med dette ønske føresette til 10.klassingar hjarteleg velkomne til orienteringsmøte om vidaregåande opplæring og utdanningstilbod, torsdag 26.januar 2017, klokka 19.00 i Festsalen, øvre bygg (gymnasbygget).

Storyline om drivhuseffekten - klimaendring

Kan grøne, gule, raude og blå menn redde Tellus? Jorda – Tellus – den blå planeten fekk denne veka besøk av fire romskip frå verdsrommet etter at ho hadde sendt ut SOS signalet: «Tellus har feber».

Klikk på pdf dokumentet under for å sjå heile oppgåva og elevar i arbeid med elevarbeid.

God Jul og Godt Nytt År

Vi vil ønske alle våre elevar, tilsette og samarbeidspartnarar ei retteleg God Jul og eit Godt Nytt År!

Suksesjon på timeplanen

I nydeleg haustvêr gikk klasse 1ST4 på tur for å undersøke ulike fasar av suksesjon på Lothe-marka, på Håmyra og på den gamle slalombakken nedanfor Grindaløda  i Volda.

Møte for føresette Vg2

Vi kallar med dette inn til orienteringsmøte

tysdag 13. september 2016 kl 19.00 (til ca 20.30)

i festsalen, øvre bygget