Open dag 12.03.2013

Tysdag 12. mars var det open dag for 9.-klassingar frå Volda og Ørsta kommunar. Elevane frå Volda var hos oss første halvdelen av dagen og elevane frå Ørsta andre halvdelen. Open dag er ein del av faget "utdanningsval" i 8.-10. klasse.

Samiske vegvisarar 7. og 8. mars

Sandra Márjá West (22) frå Kåfjord og Naina Helén Jåma Wigdahl (21) frå Snåsa er samiske vegvisarar som reiser rundt i Noreg og fortel ungdom om samisk kultur og samfunn og korleis det er å være samisk ungdom i dag.

Kurs på Volda vgs. for medielærarar

Torsdag 7. mars arrangerte fagnettverket for medium og kommunikasjon i Møre og Romsdal lærarkurs i bruk av lydprogrammet Adobe Audition ved Volda vgs. Kurshaldar var Jan Terje Eidset og det var 12 deltakarar frå Kristiansund, Tingvoll, Ålesund og Volda vidaregåande skular.

Fagval for Vg2 og Vg3 ST og MU

Innan torsdag 14. februar må elevar i 1ST, 2ST, 1MU og 2MU velje fag for skuleåret 2013-2014.

1SA1 gir datahjelp til eldre

Elevane i 1SA1 kursar godt vaksne personar i å meistre sosiale medium på Internett.

Musikalen 2013: Kingdom of Desire

Musikk, dans og drama & Medium og kommunikasjon ved Volda vidaregåande skule presenterer KINGDOM OF DESIRE - ein fengslande og kjensleladd musikal basert på musikk av den verdskjente gruppa TOTO.

Faglærarsamtalar for Vg1

I veke 5 byd vi føresette til Vg1-elevar inn til samtalar med faglærarane tysdag 29. januar og torsdag 31. januar.

Presentasjon frå informasjonsmøte

Her finn de presentasjonen som vart vist på informasjonsmøte onsdag 9. januar.

Våreksamen 2013 for privatistar

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er no berre nettbasert (web). Det er totalt 9 vidaregåande skular i fylket som gjennomfører eksamen for privatistar.

2SA1 på besøk hos VikØrsta

Klasse 2SA1 besøkte VikØrsta tysdag 11. desember 2012. Føremålet med bedriftsbesøket var å få ei omvising i avdelinga i Hovdebygda.