MK-OSKAR 29. mai

Medielinja (MK) sitt årlege Oskar-show vart denne gongen lagt til studenthuset "Rokken".

Aktivitetsdag 16. mai

Den tradisjonelle aktivitetsdagen gjekk i år av stabelen 16. mai, som vanleg i Voldahallen.

Fylkesmeisterskap i handball 18. april

Onsdag 18.04. vart det arrangert fylkesmeisterskap i handball i Voldahallen for vidaregåande skular i Møre og Romsdal.

Huskonsert i festsalen 29. mars

Torsdag 29. mars arrangerte 3MU huskonsert i festsalen. Konserten var ganske variert, med rolege og meir rocka låtar, med band, mindre grupper, songensemble og soloinnslag.

Heider og ære til ungdomsbedrift frå Volda vgs.

På fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Kristiansund 22. mars 2011 var Volda vgs. representert med ungdomsbedrifta WRP (Water Resistant Products) frå klasse 2SA service og samferdsel (SA).

Vil du vere eksamensvakt?

Skulen treng datakyndige eksamensvakter i perioden 23. mai t.o.m. 4. juni.

Open dag 13. mars 2012

Tysdag 13. mars var det open dag for 9.-klassingar frå Volda og Ørsta kommunar. Elevane frå Volda var hos oss første halvdelen av dagen og elevane frå Ørsta andre halvdelen. Open dag er ein del av faget "utdanningsval" i 8.-10. klasse.

Suksessen FAME

Musikalen "Fame" er den 16. i rekkja på Volda vidaregåande skule, og er historie få timar etter at dette nyhendet er lagt ut på heimesida.

Føring av fråvær i SkoleArena

Volda vgs. har våren 2012 gått attende til den såkalla "Classic"-varianten av SkoleArena til føring av fråvær. Den nyaste varianten skal framleis brukast til vurdering.

Offisiell opning av nytt bibliotek m.m.

Måndag 30. januar var det offisiell opning av det nye biblioteket ved Volda vgs., etter ei hyggjeleg samling i festsalen med presentasjon av bidrag til elevkonkurransen om ny logo for skulen og ein biletpresentasjon av biblioteket.