Kva er VIP-makkerskap?

Skuleprogrammet VIP-makkerskap

Makkerskapskonseptet byggjer på kjende prinsipp for klasseleiing. Frå 2015 har VIP-makkerskap vore eit tilbod for videregåande skular, og frå hausten 2019 vert det og tilbode ungdomsskular. Bak tiltaket står Skoleprogrammet VIP (Veiledning og informasjon om psykisk helse i skolen), ved Vestre Viken og Helsedirektoratet.

Vg1- og Vg3-elevar må svare på fagynskje

Til alle elevar som skal gå Vg1 (alle programområde) og Vg3 (Påbygging).

Første skuledag hausten 2019

Første skuledag er måndag 19. august. Det er frammøte i Festsalen på øvre bygg til tidene som er angitt under.

Viktige datoar vedrørande inntak til vidaregåande opplæring 2019

Vi tek atterhald om at datoane kan bli endra.

Ungdataundersøkinga

I veke 10 svarar elevane  ved Volda vgs. på årets Ungdataundersøking.  Dette vert tredje gongen vi  deltek i denne undersøkinga, vi har tidlegare vore med i 2013 og 2017.

Undersøkinga vert gjort samstundes både på ungdomsskular og vidaregåande skular, og med eitt unntak er alle kommunane på Søre Sunnmøre med samstundes.

Sølv til herrelaget i volley-NM

I helga spelte Volda vidaregåande skule volleyball-NM for skulelag i Bodø. Herrelaget gjekk heilt til finalen og fekk sølv. Damelaget enda på ein flott 9.-plass.

Innsøking skuleåret 2019-2020

Det nærmar seg søknadsfrist for innsøking til skuleplass for skuleåret 2019-2020, og vi ynskjer i samband med det å minne om fristen.

Du kan lese meir om dette og om aktuelle utdanningsprogram på http://www.vilbli.no/

Maurtua Escape - Volda sitt fyrste "Escape Room"

Elevar og lærarar ved Volda vidaregåande skule har laga Volda sitt fyrste "Escape Room"

Orienteringsmøte for føresette til 10.klassingar

Vi vil med dette ønske føresette til 10.klassingar hjarteleg velkomne til orienteringsmøte om vidaregåande opplæring og utdanningstilbod, onsdag 16.januar 2019, klokka 19.30 i Festsalen, øvre bygg (gymnasbygget).

Fagval for skuleåret 2019-2020

Alle elevar på Vg1 og Vg2 skal levere inn fagval for neste skuleår innan 13. februar. Sjå skjema ved å følgje lenkja nedanfor. Er du usikker på kva val du skal ta så vert det fagvalsinformasjon 29. januar i realfagsavdelinga.