Fjelldag fredag 6. juni

Fredag 6. juni fekk elevar og lærarar den fjelldagen det ikkje vart noko av i haust, grunna dårleg vêr. Turmål var Helgehornet og Melshornet.

Fått sommarjobb og treng skattekort?

Alle lønnsmottakarar må levere skattekort. Manglar arbeidsgjevar skattekortet ditt er han pliktig til å trekkje 50 prosent skatt av lønna di.
Bestill difor skattekort no!

Aktivitetsdag 16. mai

Den tradisjonelle aktivitetsdagen siste skuledagen før 17. mai gjekk i år av stabelen fredag 16. mai frå kl. 11.

Rådgjevarar og helsesøster i brakke

P.g.a. arbeid med heis og nye kontor for rådgjevarar/helsesøster/PPT, held rådgjevarane og helsesøster no til i ei brakke utanfor vestinngangen.

Kjære søster

Fredd Brekke frå politiet var på besøk onsdag 7. mai og hadde ein dialog med russen om haldningar og framferd i trafikken, eit svært aktuelt tema i russetida.

Russefoto 08

Måndag 5. mai var det fotografering av russen 2008.

Første fysikktimen i nye lokale

Tysdag 29. april hadde Per Torheim første timen sin i fysikk 2FY på den nye naturfagavdelinga.

Unge filmskaparar

Elevar i 2MK har denne våren arbeidd med film i tverrfagleg prosjekt i faga produksjon, design og kommunikasjon. No får dei skryt for gode bidrag på dokfilmfestivalen!

Arv i tre

Representantar frå Romsdalsmuseet er på besøk for å lære elevane korleis ein byggjer ei stavkyrkje.

Skidag fredag 11.04.08

Fredag 11. april var det skidag for heile skulen.