Besøk frå Afrika

Denne veka har vi besøk av studentar frå Afrika som er i Noreg på eit kortare studieopphald.

No kan du lytte på sendingane til elevradioen "Radiohaud" via podcast!

UB på personalrom øvre

Fredag 4. april var to ungdomsbedrifter frå 2SA, "Tørrlagt UB" og "Baggy Baggy", på personalrommet på øvre bygget for å presentere bedriftene og selje produkta.

Ekskursjonar til utlandet i veke 11

I veke 11, siste skuleveka før påske, reiste mange 3.-klassingar på ekskursjon til desse reisemåla: Berlin, Budapest, London og Scarborough.

Hospitering torsdag 13. mars

Torsdag 13. mars var turen komen til 9.-klassingar frå Ørsta ungdomsskule til å prøve ut utdanningsprogramma våre, ST, MD, MK og SA.

Hospitering tysdag 11. mars

Som annonsert tidlegare, kom 9.-klassingar frå Volda ungdomsskule til oss tysdag 11. mars, for å vere "elevar" på ST, MD, MK og SA heile dagen.

Påskesvampen!

Påskenummeret av Volda vgs. si skuleavis "Svampen" kan no lesast på heimesida.

Historisk utprøving av utdanningsprogram i vidaregåande skule

Veke 11 vert ei annleis og forhåpentlegvis spanande veke for 9.-klassingane i Volda og Ørsta. Elevar frå Volda ungdomsskule og Ørsta ungdomsskule skal prøve ut forskjellige utdanningsprogram ved Volda vidaregåande skule og Ørsta vidaregåande skule.

Besøk frå Manger Folkehøgskule

Tysdag 19. februar fekk musikklinja besøk frå folkedanslinja ved Manger Folkehøgskule ved Bergen.

Musikalsvampen!

Svampen nr. 5 2007-2008 er her, med hovudtema "The World of Oz", årets musikal som har premiere i dag.