Studie- og yrkesorientering

Fredag 1. februar var det studie- og yrkesorientering for alle VKII-klassene, d.v.s. VKII AA/ØA, VKII MD, VKII MK og 3AP.

2SA på besøk hos VikØrsta (Ørsta Stål)

Onsdag 23.01.08 var 2SA ein tur til Ørsta i samband med faget tryggleik og besøkte VikØrsta.

Søknad om skuleplass for skuleåret 2008-2009

Søknad om studieplass i vidaregåande opplæring skal normalt skje på internett. Alle avgangselevar i grunnskulen våren 2008 og alle elevar på Vg1 og Vg2 2007-2008 får utdelt brukarID og passord på skulen.

The World of Oz

Musikklinja sin årlege musikal er inspirert av filmen "The Wiz", som igjen byggjer på den amerikanske klassikaren frå 1939, "The Wizard of Oz"/"Trollmannen frå Oz".
I denne artikkelen vil du finne omtale av musikalen og peikar til ei eiga musikalheimeside.

Ny "Svampen"

Den første utgåva i 2008 av skuleavisa "Svampen", laga av elevar på medium og kommunikasjon, er komen ut.

Vardefesten 07

Tysdag 18. desember var datoen for Vardefesten 2007. Som i fjor vart festen strengt handheva som eit alkoholfritt arrangement, og alt gjekk pynteleg for seg. Det var t.d. stilt og roleg under programmet, slik at ein kunne få med seg det som vart sagt og sunge.

Juleavslutning

Torsdag 20. desember var siste skuledag før jul, med skule to timar, julegudsteneste i Volda kyrkje og juleavslutning for tilsette og pensjonistar i festsalen.

Privatisteksamen våren 2008

Frå og med våren 2008 skal all oppmelding til privatisteksamenar meldast på www.privatistweb.no. Sida opnar 1.1.2008.

Julesvampen!

Julenummeret til skuleavisa "Svampen", nr. 3 07/08, er no tilgjengeleg. Avisa inneheld mange bilete, og dokumentet er difor noko større enn vanleg.

Sankta Luciafeiring med 1MU

Torsdag 13. desember gjekk 1MU-elevane i Luciatog rundt til dei andre elevane på Vg1 med song og lusekattar.