Skulevalsresultat for Volda vgs 2007

79,7% av elevane ved Volda vidaregåande skule deltok måndag 3. september i skulevalet. Det gav dette resultatet:

Orienteringsmøte om kveldskurs

Volda vidaregåande skule innbyr til orienteringsmøte om kveldkurs i fag som gir generell studiekompetanse.

Vel gjennomført skulevaldebatt

Onsdag 29. august var det skulevaldebatt i Voldahallen.

Endringar/presiseringar av skuleskyssen

Pga. at enkelte bussar er fulle, må Fjord1 gjere nokre endringar for å få skyssopplegget til å klaffe.

Heilårsplan for 2007-2008

Plan for skuleåret 2007-2008 er no tilgjengeleg. Vi gjer merksam på at det tidlegare oppsette foreldremøtet for Vg1 er flytta frå torsdag 06.09. til tysdag 28.08.

Skuleskyss

Alle elevar kan no sjølve undersøkje om dei har krav på skuleskyss.

Boklister, stipend og berbar PC

Boklister med orientering om stipendordningar og ordninga med berbare PC-ar til elevane.

Skulestart

Skulestart for elevane er måndag 20. august.

Svar på tilbod om vidaregåande opplæring via Internett

Frå 9. juli kan du svare på tilbod om vidaregåande opplæring, men du kan legge inn FØREHANDSSVAR allereie no.

Elev frå Volda vgs. ny leiar i ungdomspanelet

Fredric Bjørdal (17) er vald til ny leiar av ungdomspanelet i Møre og Romsdal, medan Kristine Hollingen (17) er ny nestleiar. Valet blei gjort på ungdomspanelets møte i Ålesund.