Resultat skuleval 2015

8.september vart det halde skuleval ved Volda vidaregåande skule, i samband med kommunevalet den 14.september. Av 540 elevar deltok heile 440 elevar i skulevalet.

Den klare "vinnaren" i årets skuleval vart SV med heile 25,3% av stemmene. Sjå PDF i høgre meny for alle partistemmene ved skulevalet.

Informasjonsmøte for føresette til elevar på vg2

Det blir orienterings- og informasjonsmøte for foreldre/føresette til elevar på vg2-trinn, tysdag 15. september 2015 kl. 19.00 (til ca. 20.30) i festsalen, øvre bygget

Informasjonsmøte for foreldre/føresette vg1

Onsdag 9. september kl. 19.00 blir det informasjonsmøte for foreldre og føresette vg1. Meir informasjon vert sendt via e-post/ranselpost.

Kartlegging og læringsstøttande prøver VG1

Klikk på lenka under for informasjon til elevar og føresette om frivillige kartleggingsprøver og læringsstøttande prøver VG1.

Informasjon frå Lånekassen

Under finn de informasjon frå Lånekassen.

Inntak til vidaregåande opplæring i 2015

Svar på 1. gongs inntak vert omlag 8. juli med svarfrist 15. juli. Dei andre datoane finn du på villbli.no. Sjå lenke under.

Søknadsfristar og inntakskalender Møre og Romsdal fylkeskommune.

Etter 7. juli og fram til og med 14. august kan du ta kontakt med inntakskontoret på inntak@mrfylke.no eller på telefon 71258775 mellom kl. 10.00 -13.00.

Skulestart hausten 2015

Vi ønsker nye og gamle elevar velkomne til eit nytt skuleår på Volda vidaregåande skule, måndag 17. august, i festsalen på  øvre bygg.

PC-ordning skuleåret 2015-2016

Informasjon om PCen og ordninga finn de ved å klikke her.

SMISO samling for russen

Husk på SMISO samlinga som er i festsalen torsdag 16. april 2015 frå klokka 11.40 til 13.15. SMISO, Politi, NKS(saniteten) og helsesøster vil vere tilstades i lag med russestyret. Det blir utdelt ”goodiebags”.

Søking til vidaregåande opplæring 2015/2016

Alle som skal søke skuleplass i vidaregåande opplæring må gjere dette på nettstaden vigo.no. Du må bruke MinID for å logge deg inn på vigo. MinID kan også brukast til andre offentlege elektroniske tenester, m.a. søking om stipend/lån hos Lånekassen, søking om frikort/skattekort hos skatteetaten eller melding om flytting til folkeregisteret.