Nye syklar i kroppsøvingsfaget

Kroppsøving har no gjort innkjøp av 5 nye syklar med hjelmar og refleksvestar som kan nyttast av elevar som til dømes treng tilrettelegging i faget.

Foresattepålogging i Skolearena

Under finn de eit sammendrag på korleis de registrer dykk og korleis de loggar inn i Skolearena som foresatt. m.m.

Orienteringsmøte for føresette Vg2

Vi kallar med dette inn til orienteringsmøte for foreldre og føresette til elevar i Vg2

torsdag 11. september 2014 kl. 19.00 (til ca. 20.30)

i festsalen, øvre bygget

Orienteringsmøte for føresette Vg1

Vi kallar med dette inn til orienteringsmøte for foreldre/føresette til vg1-elevar

onsdag 3. september 2014 kl. 19.00 (til ca. 20.30)

i festsalen, øvre bygget

Informasjon om kartlegging av elevar på Vg1

Elevar som no har byrja i første klasse på Volda vidaregåande skule kjem til å verte kartlagd i lesing, rekning og engelsk i løpet av dei første vekene.

Endra frist for PC-stipend

Fristen for å søke om PC-stipend og Fylkes-PC er utsett frå 4. juli til 21. juli. All registrering skjer på nett, også PC-stipend.
Logg inn via www.ungweb.no for å gjennomføre registreringa di.

Skulestart hausten 2014

Vi ønsker nye og gamle elevar velkomne til eit nytt skuleår på Volda vidaregåande skule, måndag 18. august, i festsalen på  øvre bygg.

Alle elevar i Vg1 møter til kl. 09.00

Alle elevar i Vg3 påbygging (PB) møter til kl. 09.00

Alle elevar i Vg2 møter til kl. 10.00

Alle elevar i Vg3 (ST, MK, MU, TK) møter til kl. 10.45

Vi vonar at du som er innteken som elev ved Volda vidaregåande skule for skuleåret 2014-2015 sjekkar ut kva skjema som kan vere aktuelle for deg å fylle ut innan 27. juli. Følg denne lenkja, eller klikk deg vidare inn på Elevtenester -> Skjema.

Inntak til vidaregåande opplæring i 2014

Svar på 1. gongs inntak vert omlag 8. juli. Dei andre datoane finn du på villbli.no. Sjå lenke under.

Søknadsfristar og inntakskalender Møre og Romsdal fylkeskommune.

Etter 8. juli og fram til og med 16. august kan du ta kontakt med inntakskontoret på inntak@mrfylke.no eller på telefon 71258775 mellom kl. 10.00 -13.00.

MK-Oskar 2014

mkoskar1_2014

Tysdag 22. april arrangerte MK sin eigen mediefest i Festsalen på skulen. Her var årets medieproduksjonar nominerte, og mange spente elevar sat i salen, då publikum og juryen vart presentert for produkta deira. Sjå presentasjon av vinnarane her.

mkoskar2_2014

Straks klart for Musikalen 2014

Den årlege musikalske storhendinga ved Volda vidaregåande skule er straks på trappene igjen. I år er det musikalen "Moulin Rouge" som skal ta publikum med storm på Ørsta Kulturhus. Premieren er onsdag 12. februar klokka 19.30.