VoldaVGS > Om skulen > Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn

Miljofyrtarn_logo

Miljøfyrtårn er det mest brukte sertifikatet i Noreg for å dokumentere miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Elevar og tilsette ved Volda vidaregåande skule skal oppleve at dei har eit godt arbeidsmiljø som fremjar trivsel, god helse og personleg utvikling.

Som Miljøfyrtårn skal elevar og tilsette ved Volda vidaregåande skule oppleve at dei har eit godt arbeidsmiljø som fremjar trivsel, god helse og personleg utvikling.

I år er det tre år siden skulen blei miljøsertifisert, og no står resertifisering for døra.  Vi må på nytt vise at vi oppfyller alle bransjekrava og at vi som skule og organisasjon har blitt meir miljøvennlege.  Vi har tru på at vi blir godkjend for tre nye år som Miljøfyrtårn, noko som elevar og tilsette ved skulen kan vere stolte av.

Miljø09

Volda-ordførar Arild Iversen overleverer diplomet til miljøfyrtårnkoordinator Jørund Fet ved Volda vgs 13. juni 2013.

Jørund Fet
Avdelingsleiar ST